Sponsors

Sponsors

Wij bedanken onze sponsors voor hun jaarlijkse steun

Deze sponsors steunen ons al jaren

Media Exposure

Wij krijgen internationale aandacht van JudoInside.com als Media partner. De grootste online database ter wereld zorgt voor onze internationale uitstraling via social media. JudoInside is ook bij ons toernooi aanwezig alsook lokale en regionale media. Wilt u ook bijdragen en meeliften? Graag!

Sporten in Ede met een regionaal bereik

Ede is een gezonde gemeente met meer dan 100.000 inwoners. 

Judo staat voor gezondheid in lichaam en geest. Respect voor de tegenstander en bijdragen aan de maatschappij. Graag zouden wij uw bijdrage voor ons toernooi willen hebben om met het jaarlijkse Heide Judo Toernooi het toernooi aan te kleden, te faciliteren en te verbeteren.

Wij zorgen voor de beste return met een panklaar plan voor iedere sponsor. Draag bij waarin u goed bent: transport, medailles, exposure, aankleding, printing faciliteiten, kleding of uw kennis.

Wij zetten al jaren een groeiend internationaal toernooi neer met ieder jaar weer innovaties. Met onze partners bereiken we samen meer. 

“Apply just the right amount of force —
never too much, never too little.”

Word Sponsor van het HJT

Wilt u een associatie met een jarenlange competitie in Ede waar traditie en top talent samenkomen, word dan één van onze supporters. We reageren zo snel mogelijk op uw bericht.