Bestuur

Bestuur

Simon Schuur – Voorzitter

Al jaren actief als vrijwilliger bij het Heide Judo Toernooi en sinds 2018 voorzitter. Ik judo sinds mijn 6e en judo nog steeds voor mijn plezier. Ik ben verantwoordelijk voor de algehele coördinatie en een goed verloop van de toernooi dag. Het toernooi is voor mij geslaagd als alle judoka’s, maar ook de vrijwilligers, met een goed gevoel naar huis gaan en ik zal mij daar voor inzetten.

 

Bert van Aggelen – Secretaris

Zoals meerderen binnen het bestuur ooit begonnen als vrijwilliger op de dag zelf, maar recentelijk ook binnen het bestuur actief. Als vader van een judoënde dochter al jaren in dojo’s en bij wedstrijden geweest. Naast alle secretariële taken ook contactpersoon voor de deelnemende sportscholen en verantwoordelijk voor alle inschrijvingen.

 

Marc Vieleers – Penningmeester

Zowel in mijn kinderjaren en als volwassene actief geweest in de judosport. Jaren geleden raakte ik betrokken als vrijwilliger bij het Heide Judo toernooi. Eerst om de jurytafel te bemannen aan de mat, sinds 2019 verantwoordelijk geworden als hoofdjury op de toernooi dag zelf. In die rol zorg ik dat de uitvoering van de partijen zo efficiënt mogelijk verlopen. Sinds eind 2019 ook toegetreden tot het bestuur in de rol van penningmeester en daardoor verantwoordelijk voor de financiën.

Evert van Donkelaar – Algemeen Bestuurslid

Al vele jaren als vrijwilliger actief tijdens het Heide Judo Toernooi en recent toegetreden tot het bestuur. Zelf heb ik geen judo verleden, maar mijn oudste zoon daarentegen was een fanatieke wedstrijd judoka. Samen met hem hebben we vele judo toernooien gefaciliteerd met mooie resultaten. Verantwoordelijk voor sponsorzaken, acquisitie, Grote Clubactie en algehele bestuurs ondersteuning.

Word Sponsor van het HJT

Wilt u een associatie met een jarenlange competitie in Ede waar traditie en top talent samenkomen, word dan één van onze supporters. We reageren zo snel mogelijk op uw bericht.